Filtruj kategorie

Włączone filtry:
    Typ jedzenia
    Kraj pochodzenia

    Oleje i masła 

    Masła i oleje to drogocenne źródła lipidów ,są bogatym źródłem nasyconych i nienasyconych kwasów tłuszczowych, witamin i mikroelementów, a także drogocennych substancji aktywnych. Oleje i masła warto dobierać, biorąc pod uwagę potrzeby organizmu oraz preferencje smakowe Najlepiej będą wykorzystywane ich właściwości i chętniej będziemy po nie sięgać gdy będą nam smakować. Dzięki temu, że w tłuszczach rozpuszcza się wiele substancji naturalnych, są wspaniałą substancją  bazową dla wielu dań. Czy można samodzielnie przyrządzić masło z orzechów? Oczywiście, że można – ale po co skoro w ofercie znajduje się wiele rodzajów maseł z orzechów i migdałów. Rzeczywiście posiadają ona w swoim składzie orzechy i vegańskie składniki. Masła z orzechów to naprawdę samo zdrowie.

     Potrzebna Ci smaczna i zdrowa przekąska? Masło z orzechów sprawdzi się w tej roli idealnie. Ma charakterystyczny smak, który pokochają wszyscy miłośnicy tego rodzaju orzechów, a do tego znajdzie wiele zastosowań w Twojej kuchni. Masło orzechowe z orzechów nadaje się do kanapek, ciast, ciasteczek naleśników, owsianek. Wypróbuj zdrowe i naturalne, najlepsze masło, a już nigdy nie sięgniesz po inne.