Oranżada Mateine Ashwagandha 500 g
  • Oranżada Mateine Ashwagandha 500 g
 

Oranżada Mateine Ashwagandha 500 g

27,48 zł
Brutto

Oranżada Yerba Mate Mateine Ashwagandha 500 g Składniki: yerba mate (Ilex Paraguariensis) 94%, kraj poch.: Paragwaj, ashwagandha korzeń cięty 2%, kozieradka mielona, imbir mielony, mięta, drapacz ziele, naturalny aromat. Oryginalna Mateine Ashwagandha w opakowaniu 500g. Yerba Mate Mateine Ashwagandha zawiera w składzie drobno cięty korzeń tej znanej z Ayurwedy rośliny, której moc jest subtelnie połączona z yerba mate. Jak na przygotowaną w paragwajski sposób yerba mate, susz składa się z bardzo drobno pociętych listków, patyczków i dużej ilości pokruszonych na pył liści. Kompozycję uzupełniono naturalnym aromatem miętowym, opartym na wyciągu, nadającym naparowi orzeźwiający aromat. Smak i aromat yerba mate:Dymny, gęsty napar, smakuje jak na paragwajskie mate przystało mocnym tytoniem z domieszką ziół. Typowy rozpoznawalny gorzki  smak, który znają doświadczeni mateiści, jest tu przeplatany orientalnymi zapachami kozieradki, polskim zielem drapacza a przede wszystkim mięty. Każda kolejna porcja wypitego naparu przynosi, pozytywną i konkretną dawkę energii.Rześki napój, dzięki ziołowym dodatkom, sprawdzi się w lato, przygotowany z sokiem lub lodowatą wodą jako zimne terere. Cała marka mateine posiada potężny potencjał pobudzający.  Ta mate pobudzi Cię do dalszego działania to świetna opcja na każdy dzień. Dodatkowe informacje o suszu:Zbierana przez małe zrzeszone spółdzielnie rolnicze w Paragwaju. Pakowana zgodnie z systemem HACCP. Suszona tradycyjnie zgodnie z warunkami paragwajskimi Zawiera:drobne liście yerba mate z dużą ilością patyczków oraz drobinek, poddane powolnemu suszeniu w ogniu - kraj pochodzenia: Paragwaj2% Ashwagandha korzeń cięty,kozieradka mielona,imbir mielony,ziele drapacza,mięta,naturalny aromat miętowy. Sposób parzenia yerba mate:Wsypać 20 g suszu do naczynia o pojemności 200 ml. Przechylić naczynie tak, aby susz układał się na ukos, następnie umieścić bombillę w pustej przestrzeni. Zalać wodą o temperaturze 70-80 stopni C lub wodą z lodem. Czas parzenia 3-5 min.Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.Susz można zalewać wodą z lodem. Sposób parzenia yerba mate Najlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się na opakowaniu.Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniuMasa netto: 500 g Country/Region of Manufacture: Paragwaj  
new
ORANŻADA
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.