Oranżada Vakapi Pera 500 g
  • Oranżada Vakapi Pera 500 g
 

Oranżada Vakapi Pera 500 g

25,36 zł
Brutto
Ostatnie sztuki w magazynie

Oranżada Yerba Mate VAKAPI Pera 500 g To nowy rozdział pośród smakowych yerba mate z niespotykanymi do teraz dodatkami. Powstaje z najwyższej jakości paragwajskiego ostrokrzewu. Po przygotowaniu, otrzymujemy, pysznie pachnącą, owocową kompozycję z dodatkiem naturalnego aromatu gruszki, żurawiny, dzikiego czarnego bzu. Do tej pory nie piliśmy yerba mate, tak dobrze zbalansow...
Oranżada Yerba Mate VAKAPI Pera 500 g To nowy rozdział pośród smakowych yerba mate z niespotykanymi do teraz dodatkami. Powstaje z najwyższej jakości paragwajskiego ostrokrzewu. Po przygotowaniu, otrzymujemy, pysznie pachnącą, owocową kompozycję z dodatkiem naturalnego aromatu gruszki, żurawiny, dzikiego czarnego bzu. Do tej pory nie piliśmy yerba mate, tak dobrze zbalansowanej gruszkowym aromatem i doprawionym aromatem pochodzącym z liści mięty. Szybko i rezolutnie energetyzująca yerba jest perłą w serii Vakapi. Uprawiana zgodnie z indiańską wielowiekową tradycją. To daje mocny a zarazem smakowy napar. Smak i aromat yerba mate:Wytrawny charakter yerba mate marki Vakapi, świetnie łączy się z gruszkową nutą i smakiem leśnych żurawin w tle. Smak jest delikatnie winny a gorycz przełamana jest słodyczą. Smak yerba mate i dodatków dołączony jest do dzikiej barwy owocu czarnego bzu i nadającego powiewu świeżości mięty. Ta świetnie skomponowana forma yerba mate i różnorodnych dodatków wprowadza do kompozycji nutę świeżości. Z pewnością przypadnie Wam do gustu. Gorąco polecamy! Cała seria Vakapi  jest świetna do przygotowania w formie zimnego terere. Susz:Bardzo drobno pocięty i zmielony susz z dużą ilością drobnicy pyłowej.Kawałki suszonych owoców i jagód w suszu.Idealny wybór dla osób poszukujących owocowego posmaku i pobudzenia, niebojących się gorzkich nut.Dymny posmak.Zalecana bombilla z dużą ilością oczek. Składniki:yerba mate (Ilex paraguariensis) 97% - kraj pochodzenia: Paragwaj,owoc żurawiny, owoc bzu czarnego,liść mięty,naturalny aromat. Sposób parzenia i przechowywania: Susz wsypuje się w ilości od 1/4 do 3/4 objętości naczynia o pojemności 200ml oraz zalewa wodą o temperaturze 70-80 stopni C.Ten sam susz można zalewać wielokrotnie, do utraty jego walorów smakowych.Susz można zalewać wodą z lodem. Najlepiej spożyć przed:/ nr partii produkcyjnej znajdują się na opakowaniu.Przechowywać w suchym miejscu, w szczelnym opakowaniu. Masa netto: 500 g Producent "Oranżada" Robert Derlatka, ul. Ślusarka 10/7, 05-480 Karczew.  
new
ORANŻADA
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.