• Tylko online
Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala [E-Book] [pdf]
  • Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala [E-Book] [pdf]
 

Transport żywności – uwarunkowania organizacyjne, techniczne, ekonomiczne oraz jego skala [E-Book] [pdf]

26,00 zł
Brutto

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znac...

Celem monografii jest przedstawienie uwarunkowań organizacyjnych, technicznych i ekonomicznych dla transportu żywności. Celami szczegółowymi są: ukazanie uregulowań prawnych w zakresie różnych gałęzi transportu przy przewozie produktów spożywczych, zidentyfikowanie wymagań w zakresie środków transportu i urządzeń transportowych do tego rodzaju przewozu oraz przedstawienie znaczenia przemieszczania produktów spożywczych w przewozach ogółem w różnych gałęziach transportu.

  • Autor / Autorzy: Tomasz Rokicki, Bogdan Klepacki
  • Wydawca: Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie
  • Rok wydania: 2023
  • Liczba stron: 144
  • Format: pdf
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
1
Warszawa
144
2023
Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego SGGW w Warszawie
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.