• Tylko online
Gotowanie na parze [E-Book] [pdf]
  • Gotowanie na parze [E-Book] [pdf]
 

Gotowanie na parze [E-Book] [pdf]

2,60 zł
Brutto

Praktyczny poradnik kulinarny zawierający wskazówki dotyczące gotowania na parze (zasady gotowania na parze, opis sprzętu, stosowanie przypraw i ziół), reguł zdrowego odżywiania w dolegliwościach układu pokarmowego, a także ciekawe pomysły na zdrowe i szybkie obiady, kolacje czy desery (przy każdym daniu podano czas przygotowania i liczbę porcji). Przykładowe przepisy: zupa z zielonego groszku, knedle drożdżowe z owocami, brokuły z migdałami, warzywa z kaszą kuskus, łosoś w sosie pomidorowym, flądra w ziołach, wieprzowina z kalafiorem, klopsy ziołowe, zabaglione.

  • Autor / Autorzy: Monika von Basse
  • Wydawca: Literat
  • Rok wydania: 2011
  • Liczba stron: 36
  • Format: pdf
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
1
Toruń
36
2011
Literat
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.