• Tylko online
Drób – sposoby przyrządzania [E-Book] [epub]
  • Drób – sposoby przyrządzania [E-Book] [epub]
 

Drób – sposoby przyrządzania [E-Book] [epub]

13,00 zł
Brutto

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

Poradnik kulinarny „Drób – sposoby przyrządzania” autorstwa Elżbiety Kiewnarskiej (publikującej w międzywojennej Polsce pod pseudonimem „Pani Elżbieta”) to jedna z wielu niezwykle wartościowych książek kucharskich. Poradnik ten zawiera 60 przepisów na smaczne i łatwe do wykonania potrawy z drobiu – kur, kaczek, gęsi, indyków i perliczek.

  • Autor / Autorzy: Elżbieta Kiewnarska
  • Wydawca: Armoryka
  • Rok wydania: 2019
  • Liczba stron: 118
  • Format: epub
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
118
2019
Armoryka
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.