• Tylko online
Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne [E-Book] [pdf]
  • Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne [E-Book] [pdf]
 

Najczęściej popełniane błędy producentów żywności Zobacz, co kwestionują organy kontrolne [E-Book] [pdf]

13,52 zł
Brutto

Szeroko ujęta definicja kontroli pozwala przyjąć, że organy prowadzące kontrolę, zgodnie z prawem krajowym mają prawo podejmować wszelkie czynności kontrolne. Dodać przy tym należy, że definicja określona w rozporządzeniu dotyczy kontroli urzędowej nie tylko żywności, ale wszelkich środków mających na celu końcowy produkt czyli żywność.

Szeroko ujęta definicja kontroli pozwala przyjąć, że organy prowadzące kontrolę, zgodnie z prawem krajowym mają prawo podejmować wszelkie czynności kontrolne. Dodać przy tym należy, że definicja określona w rozporządzeniu dotyczy kontroli urzędowej nie tylko żywności, ale wszelkich środków mających na celu końcowy produkt czyli żywność.

  • Autor / Autorzy: Praca Zbiorowa
  • Wydawca: Wiedza i Praktyka
  • Rok wydania: 2021
  • Liczba stron: 52
  • Format: pdf
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
52
2021
Wiedza i Praktyka
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.