• Tylko online
Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności [E-Book] [pdf]
  • Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności [E-Book] [pdf]
 

Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności [E-Book] [pdf]

45,50 zł
Brutto

Monografia prof. Izabeli Steinki „Gronkowce jako wskaźniki bezpieczeństwa konsumentów żywności” jest obszernym materiałem skierowanym do szerokiego grona odbiorców, nie tylko studentów, czy słuchaczy studiów podyplomowych, ale również praktyków zajmujących się ryzykiem narażenia zdrowia konsumentów. Autorka rzetelnie naświetla zagadnienia związane z oceną częstotliwości występowania, identyfikacją oraz przeżywalnością Staphylococcus aureus, Staphylococcus sp. i szczepów antybiotykoopornych w produktach pochodzenia zwierzęcego i roślinnego. Na uwagę zasługuje aspekt dotyczący identyfikacji kodujących czynników wirulencji i antybiotykooporności gronkowców oraz próba wyznaczenia wskaźnika bezpieczeństwa konsumentów środków spożywczych.

  • Autor / Autorzy: Izabela Steinka
  • Wydawca: Uniwersytet Morski w Gdyni
  • Rok wydania: 2022
  • Liczba stron: 184
  • Format: pdf
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
1
Uniwersytet Morski w Gdyni
184
2022
Uniwersytet Morski w Gdyni
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.