• Tylko online
Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków [E-Book] [mobi]
  • Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków [E-Book] [mobi]
 

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków [E-Book] [mobi]

16,25 zł
Brutto

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełnia...

Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków Opis: Oryginalna książka kucharska z roku 1880! Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij, najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze itp. Bardzo wartościowa i przydatna dla wszystkich, którzy lubią spełniać się w kuchni!

  • Autor / Autorzy: Florentyna Niewiarowska, Wanda Malecka
  • Wydawca: Armoryka
  • Rok wydania: 2014
  • Liczba stron: 334
  • Format: mobi
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
334
2014
Armoryka
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.