• Tylko online
Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne [E-Book] [pdf]
  • Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne [E-Book] [pdf]
 

Przetwórstwo żywności, produkcja i logistyka COVID-19 – najlepsze praktyki i listy kontrolne [E-Book] [pdf]

13,52 zł
Brutto

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.

Jak zabezpieczyć produkcję przed COVID-19? Czy chcesz dowiedzieć się jak zapewnić ciągłość przedsiębiorstwa w trakcie pandemii? Pobierz praktyczny e- book dla dostawców i producentów żywności. Wykorzystaj opisane wskazówki, aby zachować bezpieczeństwo sanitarno – epidemiologiczne w swoim zakładzie pracy.

  • Autor / Autorzy: Praca Zbiorowa
  • Wydawca: Wiedza i Praktyka
  • Rok wydania: 2021
  • Liczba stron: 48
  • Format: pdf
  • Publikacja jest zabezpieczona przed nieuprawnioną dystrybucją. Rodzaj zabezpieczenia: Watermark
  • Przed zakupem przeczytaj zasady licencji, która zostanie udzielona kupującemu niniejszą publikację elektroniczną.
48
2021
Wiedza i Praktyka
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.