Big Nature Cukier Kokosowy Bio 350 gCukier kokosowy
należy do produktów alternatywnych względem białego i brązowego cukru. Staje
się on bardzo popularny zwłaszcza wśród osób dbających o zdrowie i szczupłą
sylwetkę, ze względu na to, że ma niższy indeks glikemiczny. Cukier kokosowy
pozyskuje się z kwiatostanów palmy kokosowej. Cukier kokosowy wygląda i smakuje
podobnie do cukru trzcinowego, ma lekki posmak kokosowy i karmelowy, który
doceniamy jako dodatek do kawy czy deserów.
Składniki: 100% cukier kokosowy pochodzący z
kontrolowanych upraw ekologicznych.
Produkt może zawierać śladowe ilości: gorczycy, glutenu, orzechów, nasion
sezamu i selera.
Kraj pochodzenia: Indonezja.
Sposób użycia: do bezpośredniego spożycia, stosować jako zamiennik białego i
brązowego cukru. Staje się on bardzo popularny zwłaszcza wśród osób dbających o
zdrowie i szczupłą sylwetkę, ze względu na to, że ma niższy indeks glikemiczny.
Cukier kokosowy pozyskuje się z kwiatostanów palmy kokosowej. Cukier kokosowy
wygląda i smakuje podobnie do cukru trzcinowego, ma lekki posmak kokosowy i
karmelowy, który doceniamy jako dodatek do gorących napojów, ciast czy
deserów.
Sposób przechowywania: przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym,
zamkniętym i zacienionym miejscu.
Wartości odżywcze w 100g:
Wartość energetyczna 1578 kJ/377 kcalTłuszcz (w tym kwasy tłuszczowe
nasycone) 0,47g (0,23g)Węglowodany (w tym cukry) 91,6g (87,9g)Błonnik
1,39gBiałko 1,65gSól 0,35gPotas 899mgWapń 263mg
Wyprodukowano dla: MIX BRANDS SP. Z O.O. 03-231 WARSZAWA UL. ODLEWNICZA 7
new
BIG NATURE
Komentarze (0)
Na razie nie dodano żadnej recenzji.
Chwilowo nie możesz polubić tej opinii
Zgłoś komentarz
Czy jesteś pewien, że chcesz zgłosić ten komentarz?
Zgłoszenie wysłane
Twój komentarz został wysłany i będzie widoczny po zatwierdzeniu przez moderatora.
Twoje zgłoszenie nie może zostać wysłane
Napisz swoją opinię
Recenzja została wysłana
Twój komentarz został dodany i będzie widoczny jak tylko zatwierdzi go moderator.